Kontakt


Tandlæge Lone Lange
Dronningensgade 48, 1.sal
1420 Kbh K

Tlf:   3257 0019
Mail:  kontakt@lonelange.dk

Åbningstider:

Man-Tirsdag fra kl. 8:00 til 16:00                                                 

Onsdag lukket                                        

Torsdag fra kl. 8:00 til 16:00   ( Telefontid fra kl. 8:00 til 14:00 )

Fredag fra kl. 8:00 til  14:00            

 ( pga. personaleferie i uge 8 kan det godt være at telefonen ikke kan tages med det samme, men læg en besked og du vil blive ringet op.)           

Sådan finder du os

Du finder os hurtigst og nemmest med metroen. Du kan tage begge linjer M1 eller M2, de stopper begge på “Christianshavn” metrostation. Når du kommer op ad trappen fra Metroen kigger du lige frem og lidt opad.

Afbud: Vi modtager ikke afbud på mail samme dag.
Ved afbud senere end 2 timer før aftalt tid, udløses gebyr på mindst 265,00 kr.

Vi er desværre nødt til at sende en regning ved udeblivelser. Dette er i overensstemmelse med den offentlige sygesikring. Baggrunden herfor er, at der er betydelige omkostninger ved at have en ”tom stol”. Det fakturerede beløb afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret.

Akutte problemer

Er problemet tandpine, ømhed, tabte fyldninger eller andet, så ring omgående til klinikken og vi vil bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Der kan forekomme lidt ventetid. Opstår noget akut udenfor klinikkens åbningstid henviser vi til Københavns Tandlæge Vagt. Telefon: 35380251 oplyser om åbningstiderne.

Betaling/Økonomi

Ved behandlingens afslutning udskrives regning i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling. Betaling kan foregå kontant, med Dankort eller MobilePay.